Jongens Palmentuin winnen weer RK Zaalvoetbal

Net als vorig jaar is Palmentuin er bij het Rotterdams Kampioenschap (RK) zaalvoetbal met de winst vandoor gegaan. De school streek deze titel, in het Topsportcentrum Rotterdam, op met de jongens uit de bovenbouw.

In de categorie onderbouw wonnen de jongens van Avicenna en bij de meiden Vakcollege Hillegersberg. Het meidenteam kreeg veel lovende reacties, want ze spelen pas sinds januari mee en wonnen sindsdien alle wedstrijden!

Gefeliciteerd allemaal!

Met dank aan de sportpartners Excelsior4All en Feyenoord kregen middelbare scholieren van de Challenge010-scholen het afgelopen jaar de kans om deel te nemen aan zaalvoetbal. Volgend jaar stopt Challenge010, maar we hopen dat de leerlingen doorgaan met deze of een andere sport. Wil je blijven (zaal)voetballen of ben je benieuwd naar een andere sport? Of ben je docent en heb je enthousiaste leerlingen die aangeven verder te willen sporten? Rotterdam Sportsupport kan helpen bij het zoeken naar sportvereniging (in jouw buurt). Neem contact op via info@rotterdamsportsupport.nl of 010-2429315. Ook vind je op rotterdamsport.nl een overzicht van alle sportaanbieders in Rotterdam.