Calvijn Juliana wint bezoek Jump XL, clinics van Feyenoord én een dansworkshop

Calvijn Juliana is vandaag flink in de prijzen gevallen. De deelnemende Challenge010-school heeft een bezoek aan trampolinepark Jump XL, voetbalclinics van Feyenoord en een dansworkshop van SKVR gewonnen. De reden: de school wist afgelopen periode 19 nieuwe leerlingen te werven voor Challenge010.

Alle scholen konden de afgelopen weken meedoen aan de flyeractie om de tweede helft van het schooljaar nog zoveel mogelijk deelnemers in te schrijven voor Challenge010. Calvijn Juliana ging actief aan de slag. Het aantal Challenge010-leerlingen groeide van 17 naar maar liefst 36 deelnemers. Er zijn nu acht zaalvoetballers bij in de onderbouw, twee zaalvoetbalmeiden en negen dansers.

Vandaag ontving de school hiervoor, behalve de prijzen, ook een oorkonde uit handen van projectleider Jamal El Ghanoutti. ‘Ze hebben de oorkonde en prijzen met veel plezier in ontvangst genomen en zijn er trots op dat zij in zo’n korte tijd zoveel extra deelnemers hebben kunnen werven’, aldus Jamal.

Komende maanden maken alle Challenge010-leerlingen in Rotterdam zich op voor de Rotterdams Kampioenschappen (RK). Tijdens deze finales strijden de teams (basketbal, zaalvoetbal en honkbal) en danscrews tegen elkaar om de beste van Rotterdam te worden in hun sport. De laatste standen en data van de RK’s maken we binnenkort bekend.