Lid worden via Challenge010 kost 90 euro per schooljaar. De 90 euro dient vooraf betaald te worden.

Dit kan op 3 verschillende manieren:
1. Contant:  lever de 90 euro contant in bij jouw gymdocent.
2. Digitaal:  op school of online via  Digitaal betalen. Of dit kan verschilt per sportaanbieder.
3. Jeugdfonds Sport & Cultuur:   dit is voor ouders/ verzorgers die niet voldoende verdienen om de contributie te kunnen betalen. Lees hieronder wat je dan moet doen.

Kickboksen
Als je wilt kickboksen kan je niet digitaal betalen. Je neemt het geld dan contant mee naar school en levert het in bij jouw gymdocent.
Als je ouders/verzorgers niet voldoende verdienen om de contributie te betalen, kunnen zij een aanvraag doen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Lees hieronder wat je moet doen.

Jeugdsfonds Sport & Cultuur
Mocht de betaling een probleem zijn, dan kan er mogelijk gebruik worden gemaakt van het Jeugdfonds Sport voor de sporten kickboksen, zaalvoetbal en basketbal en van het Jeugdfonds Cultuur voor dans. Deze fondsen betalen de contributie waarvan de ouders onder het minimumloon verdienen.

Geef dit door aan je gymdocent als je hier aanspraak op wil maken. Nadat de ouderkaart is ingevuld kunnen zij beoordelen of er recht is op het fonds.
Let op: Er mag maar 1 aanvraag worden gedaan per jaar.

Mocht de aanvraag worden afgewezen dan dient de contributie alsnog betaald te worden binnen 2 weken mits dit tot de mogelijkheden behoord.

Klik hier voor meer informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur.